Alles over het gebruik van Philips Hue

FAQ Philips Hue

Je hebt Philips Hue lampen in huis, maar je hebt nog vragen over hoe je de lampen koppelt, het gebruik of juist over de combinatie met Apple HomeKit? Dan ben je op deze pagina over het gebruik van Philips Hue op de juiste plek.

DOOR MASCHA, 7 SEPTEMBER 2017

1. Philips Hue installeren

Wil je alles weten over de installatie van Philips Hue? Ik leg je in 4 eenvoudige stappen uit hoe je de Philips Hue lampen installeert. Bij de uitleg van het installeren gaan we ervan uit dat je alle onderdelen in huis hebt om direct met je Hue lampen aan de slag te gaan. Hierbij moet je denken aan een Hue bridge en minimaal 1 Hue lamp. Een Philips Hue startpakket biedt direct alle benodigdheden voor een goede start.

> Installeer Philips Hue in 4 stappen
> Veelgestelde vragen over de installatie
> Bekijk alle Philips Hue Startpakketten
> Bekijk alle Philips Hue lampen

Philips Hue installeren

2. Compatibiliteit

De lampen van Philips Hue koppel je eenvoudig aan elkaar. Het is ook mogelijk om de lampen aan een ander merk of platform te koppelen. Denk aan Philips Hue en IFTTT. Heb je een vraag over hoe je Philips Hue lampen koppelt? Kijk dan naar de veelgestelde vragen pagina over de compatibiliteit van de Hue lampen.

> Veelgestelde vragen over de compatibiliteit

Compatibiliteit

3. Gebruik

De Philips Hue collectie bestaat uit allemaal verschillende soorten lampen en armaturen. De lampen hebben 1 ding met elkaar gemeen: je bedient ze via de Philips Hue app. Maar werkt elke Hue lamp eigenlijk wel hetzelfde? Is een Hue accessoire zoals een dimmer of bewegingsmelder aan elk type lamp te koppelen? En heb je voor een Hue bulb dezelfde basisbenodigdheden nodig als voor een Hue armatuur? Op de veelgestelde vragen pagina over het gebruik van Philips Hue krijg je alle antwoorden.

> Veelgestelde vragen over het gebruik van Philips Hue
> Bekijk alle Philips Hue producten
> Bekijk alle schakelaars en dimmers

Het gebruik van Philips Hue lampen

4. Apple HomeKit

Apple HomeKit is een overkoepelend platform, naast de standaard Philips Hue app, om je Hue lampen aan te sturen. Via de HomeKit app laat je verschillende merken en apparaten met elkaar communiceren. Er is 1 belangrijk onderdeel: om apparaten op afstand te bedienen, heb je wel een Apple TV en minimaal een iPhone of iPad nodig.
Ben je in het bezit van minimaal 1 van bovenstaande apparaten? En heb je vragen over het gebruik van Apple HomeKit in combinatie met Philips Hue? Kijk dan op de veelgestelde vragen pagina van Philips Hue en Apple HomeKit.

> Veelgestelde vragen over Philips Hue en Apple HomeKit
> Alles over Apple HomeKit
> Hoe koppel je Apple HomeKit aan je producten?

Apple HomeKit en Philips Hue

Eerder bekeken door jou