Hulp bij je keuze

Sfeerbeeld smart lamp

Met smart verlichting bepaal je zelf de verlichting in het hele huis. Onder smart verlichting verstaan we alle lampen en armaturen die je aanstuurt met een smartphone, tablet en/of afstandsbediening. Smart lampen geven je dus de mogelijkheid om vanuit je luie stoel overal in huis het licht te bedienen. Maar welke lamp je dan precies nodig hebt om de sfeer te creëren die jij voor ogen hebt, daar helpen we je graag bij.

Hulp bij je smart lamp keuze

Met licht creëer je een bepaalde sfeer in huis en iedere ruimte vereist een ander soort licht. Kies dus niet zomaar een lichtbron uit. Er zijn verschillende dingen waar je op moet letten zoals de lichtsterkte en de kleurtemperatuur. En heb je de juiste lichtkleur gevonden? Dan kijk je natuurlijk ook naar de fitting.

Welke lichtsterkte moet mijn lamp hebben?
Welke fitting heb ik nodig?
Welke kleurtemperatuur moet mijn lamp hebben?


Help mij de juiste lamp selecteren

Uitleg van specificaties

Wanneer je een lichtbron aanschaft, staat het aantal kelvin en lumen altijd netjes op de verpakking vermeld. Maar hoe zit het nou eigenlijk precies? Wat is bijvoorbeeld het verschil tussen lumen en wattage en hoe ziet een kleurtemperatuur van 6500 Kelvin er precies uit? Wij hebben deze informatie allemaal voor je op een rijtje gezet.

Welke kleurtemperatuur moet mijn lamp hebben?
Welke lichtsterkte moet mijn lamp hebben?

Accessoires

Er zijn verschillende accessoires die het gebruik van je smart verlichting nóg gemakkelijker maken. Zo zijn er bijvoorbeeld wifi repeaters die het wifi signaal versterken. Handig als je in een groot huis woont. Of misschien wil je een bewegingssensor om je lampen automatisch in te schakelen wanneer je langs de sensor loopt. Je vindt hier alle accessoires.

Alle schakelaars
Alle wifi repeaters


Alle accessoires

Philips Hue

Philips Hue zet de standaard als het gaat om smart verlichting. Van complete startpakketten tot aan tafel- en hanglampen. Je bedient ze allemaal met je smartphone of tablet. Wat zijn de mogelijkheden met Philips Hue, hoe installeer je het en hoe breid je je verlichting dan uit? We leggen het je graag allemaal uit.

Verschillende Philips Hue lampen
Verlichting personaliseren met Philips Hue
Philips Hue systeem uitbreiden
Advies over Philips Hue armaturen
Philips Hue installeren
Huis slim maken met Philips Hue


Alles over Philips Hue

Vragen?

Heb je aanvullende vragen of wil je graag meer advies over smart lampen? Onze klantenservice staat 7 dagen per week voor je klaar.

Eerder bekeken door jou